BESA TIME®

GERÇEK HABERİN SİTESİ

    BİNALİ YILDIRIM SEÇİM MEYDANLARINDA ARNAVUT SÖZÜ VERDİ: “BESA BES”

    Kategori: --- Tarih: 28-03-2019, 16:52
    BİNALİ YILDIRIM SEÇİM MEYDANLARINDA ARNAVUT SÖZÜ VERDİ: “BESA BES”


    BİNALİ YILDIRIM SEÇİM MEYDANLARINDA ARNAVUT SÖZÜ VERDİ: “BESA BESE”
    BesaTime İstanbul

    Ak Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali YILDIRIM seçim çalışmaları vesilesiyle çoğunluğu Arnavutlardan oluşan Balkan Göçmenleri ile gerçekleştirdiği büyük toplantıda: “SİZE ARNAVUT SÖZÜ, BESA BES SÖZÜ VERİYORUM. BESA BES demek, KELLE GİDER, SÖZ YERİNE GELİR demektir” dedi.

    Başına Arnavut Plis’i takan ülkemizin son başbakanı Binali Yıldırım konuşmasında, dünyada ünlü olan “Sözüm Söz” anlamına gelen “Arnavutların Besa Bes” sözüne vurgu yaptı.

    Toplantıya katılanların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel selamını ilettikten sonra, konuşmasının devamında Yıldırım:

    "Arnavutların bir sözü var. Besa Bes (Sözüm söz).

    Bu söz büyük bir yemindir.

    Çekten, senetten ve her şeyden daha önemlidir.

    Tüm dünya biliyor ki bir Arnavut “Besa Bes” dediğinde kelle gider ama söz yerine gelir.

    Ben de size ve bütün İstanbullu vatandaşlarımıza “Besa Bes” diyorum, Yıldırım sözü veriyorum.


    İstanbul’u huzur içinde, sürdürülebilir kalkınma ile ortak akılla ve gönül belediyeciliği anlayışıyla yöneteceğiz. Dil, inanç, etnik köken ayrımı gözetmeden, herkese eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Objektif ve şeffaf olacağız. Harcamalarda da israftan kaçınacağız. Hizmet verirken mahalleleri, sokakları birbirinden ayrı tutmayacağız. Hepiniz biliyorsunuz ki benim bir prensibim vardır, hizmette  siyaset olmaz olamaz, çünkü, hizmet insan içindir. Nerede bir insan varsa hizmet onun ayağına mutlaka gidecek. Sizden, bizden, o partiden, bu partiden ayrımı çağ dışı bir ayrımdır. İstanbullunun hakkını, İstanbulluya vereceğiz. İstanbullulara belediye başkanı olmaya niyet ettim. Bu şehre, bu şehirde yaşayan tüm kardeşlerimize belediye başkanlığı yapmak üzere yola çıktık. Sizlerin desteği ile eğer bu sorumluluğu alırsak, İstanbul’a hizmet ederken yine hep birlikte çalışacağız” diye belirtti.

    İstanbul, 27.03.2017

    BesaTime İstanbul



    BİNALİ YILDIRIM SEÇİM MEYDANLARINDA ARNAVUT SÖZÜ VERDİ: “BESA BES”

    BesaTime.com

    ERDOĞAN VE TÜRKİYE: ARNAVUTLARI SEMALARDA DA GURURLANDIRDI

    ERDOĞAN VE TÜRKİYE: ARNAVUTLARI SEMALARDA DA GURURLANDIRDI Sokol Brahaj 15 Eylül 2018 Izmir...

    TÜRKİYE'NİN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE ARNAVUTLAR İÇİN JEOPOLİTİK BİR AVANTAJDIR
    ---

    TÜRKİYE'NİN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE ARNAVUTLAR İÇİN JEOPOLİTİK BİR AVANTAJDIR

    TÜRKİYE'NİN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE ARNAVUTLAR İÇİN JEOPOLİTİK BİR AVANTAJDIR...

    ÖMÜR ÇELİKDÖNMEZ UÇK’DAN, ARNAVUTLAR’DAN VE TÜRKİYE’DEN HÂLÂ ÖZÜR DİLEMEDİ

    ÖMÜR ÇELİKDÖNMEZ UÇK’DAN, ARNAVUTLAR’DAN VE TÜRKİYE’DEN HÂLÂ ÖZÜR DİLEMEDİ ÖMÜR ÇELİKDÖNMEZ’İN 11 EKİM TARİHLİ SKANDAL YAZISINI REDETMİŞTİM, ARNAVUTLARA HAKARET ETTİĞİNDEN DOLAYI ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİM AMA HÂLÂ ÖZÜR GELMEDİ....

    İSTANBUL'DA 1879-1909 ARNAVUTÇA VE OSMANLICA GAZETE VE DERGİLER

    İSTANBUL'DA 1879-1909 ARNAVUTÇA VE OSMANLICA GAZETE VE DERGİLER A- 1879 Hasan Tahsin'in yayınladığı ***Mecmuai Ulum*** dergisi: İmparatorluğun ilk ve son gerçek anlamda "Bilimsel Dergisi"dir B- Şemseddin Sami'nin canından çok...

    Skandal: Trump, Damadını Danışmanlığa Atadı

    ABD'nin müstakbel başkanı Donald Trump, damadı Jared Kushner'i üst düzey danışmanlık görevine atadı. Trump'ın kızı Ivanka'nın eşi olan Kushner, Ortadoğu ve ticaret politikaları alanında danışmanlık yapacak....

    Yorum ekle
    Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

    Kodu girin:
    Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
    Kodu Güncelle



Sitemizi değerlendirin

BESA TIME ►2002’DEN BERİ©◄

İnternet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları BesaTime©'e aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.
İletişim: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
HAKKIMIZDA►
► Besa Time, Özgür Basının, Farklı Düşüncenin ve Basının Etik ve İlkelerine Saygılı internet Portalı’dır. Strateji, Ekonomi, Sosyal, Siyasal, Diplomatik, Kültürel, Sanat, Sportif ve İnsanı İlgilendiren her Alanda; Doğru, Gerçek Ve Tarafsız Haberi, Bilgiyi, Analizi, Araştırmayı ve Raporu İlgilenenlere Doğrudan İletmek Amacındadır.
► Enformasyon ve basın alanında Türkçe, Arnavutça ve İngilizce dillerinde faaliyet gösteren BesaTime bağımsızdır, hiçbir örgüt, parti ya da siyasi hareket ile bağlantısı yoktur, finansını yalnız kurucuları tarafından sağlar. Besa Strategy Düşünce Kuruluşu’nun devamıdır. Genelinde Dünya, Avrupa Birliği ve Balkanlar kapsamında faaliyet göstermektedir. Özelinde ise bölgedeki Arnavutları ile Türkiye’yi ilgilendiren konularda yoğunluk gösterir. BesaTime aynı zamanda Türkiye Arnavut Diaspora ve Lobisi’nin yayın yaptığı portaldır.
►Besa Time, merkezi İzmir, Türkiye'de bulunan bir Arnavut haber, analiz ve stratejik düşünce ağıdır. BesaTime 28 Kasım 2002'de faaliyete geçmiş olup dünya haberlerini objektif bir bakış açısıyla ele almaktadır. Portal'da yayımlanan her yazı, düşüncelerimizle uyumlu olmayabilir, bu nedenden dolayı portalda yayımlanan yazılar için sorumluluk sadece yazara aittir.
► Genel Yayın Yönetmeni: Dr. Sokol Brahaj

Tasarım: CAN ARNAVUT - İletişim: canarnavut@yandex.com