BESA TIME®

GERÇEK HABERİN SİTESİ

    YUNANİSTAN ÇAMERYA SOYKIRIMINI KONUŞAN TÜRK TEHDİT EDİP HEDEF GÖSTERDİ

    Kategori: MANŞETLER Tarih: 7-07-2018, 16:32
    YUNANİSTAN ÇAMERYA SOYKIRIMINI KONUŞAN TÜRK TEHDİT EDİP HEDEF GÖSTERDİ


    “ΚΥΠ”YUNAN İSTİHBARATI & KİLİSESİ “Ekklisía tis Elládos”
    ÇAMERYA SOYKIRIMINI KONUŞAN TÜRK AKADEMİSYENİ TEHDİT EDİP HEDEF GÖSTERDİ

    AB üyesi olan Yunanistan’ın, Devlet olarak yaptıkları Soykırımı, Holokaosu, Mezalimi ve katliamları günümüzde de saklamak için, konuşan herkesi, ırk din dil ayırımı yapmaksızın suçluyor ve hedef tahtasına koyuyor. Bu gibi çalışmalar Yunanistan’ın devlet oluşundan günümüze devamlı olarak rastladığımız için şaşırmıyoruz, sadece üzülüyoruz.
    Ancak bilinmesi gerekn şu ki; globalleştiğimiz bir dünyada, bilgi çağı dediğimiz günümüzün akliselim ve vicdan sahibi bilim insanları siyasete karışmadan gerçeği ortaya komakta kararlıdırlar. Tarihte yapılan Holokaosları, Soykırımları ve Katliamlara sessiz kalmıyorlar ve Yunanistan’ın o kirli tarihini ortaya çıkartmakta kararlı olduklarını görmek BesaTime ailesi olarak, insanlık adına ve soykırıma, hokokaosa ve katliamlara uğrayanlar için sevindiğimizi belirtmek istiyoruz.

    YUNANİSTAN ÇAMERYA SOYKIRIMINI KONUŞAN TÜRK TEHDİT EDİP HEDEF GÖSTERDİ

    Yunanistan tarafından, soykırıma uğrayan Çam Arnavutları'na Lozan Anlaşması'ndan kaynaklanan "Temel İnsan Haklarının Verilmesi" konusunda Besa Time'a açıklamalarda bulunan Hacettepe Üniversitesi'nden Balkan uzmanı Abdullah Sencer Gözübenli, Yunan istihbaratına yakınlığı ile bilinen "tetikçi Yunan medyası tarafından" açıkça hedef gösterildi.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Abdullah Sencer Gözübenli, Çam Arnavutları'nın Ocak 1923'teki "Lozan Mübadele Konvansiyonu" uyarınca Müslüman azınlık olarak kabul edildiği ve bu bağlamda 1926 tarihli "14. EPİR ALT KOMİTESİ"ne göre Çam Arnavutları'nın 2993 Çam Arnavutu'nun mübadele ile Türkiye' ye gönderildiği 16000'inin de mübadeleden muaf olarak Yunanistan'da kaldığı bilgisini vererek,Lozan Anlaşması'ndaki azınlık haklarıyla ilgili maddelerin mübadeleden muaf tutulan grupları kapsadığı dolayısıyla Çam Arnavutları'nın da bu anlaşmadan faydalanması gerektiğini tekrar vurguladı.

    "Aristoteles'in soydaşı olduklarını iddia eden Tachydromos gazetesinin düz mantık bile kuramadığını görmek beni şahsen üzdü" diyen Gözübenli, kendisini hedef gösteren tetikçi basının, Yunan kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyi görev edinen neo-Nazi Altın Şafak Partisi zihniyetinin takipçisi küçük bir klik olduğunu belirtti.
    Altın Şafak zihniyetine sahip aşırı ırkçı medyanın, Çam Sorunu hakkında kendisinin de atıf yaptığı Eleftheria Manta ve Konstantinos Tsitselikis gibi humanist ve objektif bilim insanlarına da zamanında aynı tepkiyi verdiklerini ve bu bilim insanlarını Yunan kamuoyu nezdinde şeytanlaştırdıklarını belirten Gözübenli, "Tarihlerindeki şeytanlıklarla yüzleşmekten korkanlar, gerçekleri söyleyenleri şeytanlaştırıyor" dedi.
    "Mürekkep yerine lağım suyu kullanan seviyesiz Yunan gazetesi tarafından şahsımın 'HEDEF' gösterilmesine açıkçası şaşırmadım." diyen Gözübenli, hakkında çıkan haberin ve haberdeki "Yılan" ifadesinin, Türkçe anlamı “Hedef” olan Yunanistan Aşırı Sağı'nın haftalık yayın organı Stohos Gazetesi’nin, 90'lı yıllarda yayınladığı Yunanistan'daki Türk, Makedon, Arnavut, Ulah, Bulgar ve Musevi azınlık içinde önde gelen isimlerin hedef gösterildiği "Hedef Ateş ve Balta" başlıklı haberini hatırlattığını belirtti.

    Söz konusu haber metni:
    Hedef Ateş ve Balta
    “Kriovrisi köyünden Konrdos, Lukas, Hristos….
    Elos köyünden Avgis, Stoikos, Savinis….
    Mavropigi köyünden….
    Komanos köyünden….
    Kastoria köyünden….
    Ermakia köyünden….
    Foufa köyünden….
    Türkiye’nin Komotini Başkonsolosluğu’nden G.P., A.N.C….”
    Bizi parçalamak isteyen zehirli yılanlar bunlar: Onları bulun ve kafalarını koparın, Bağışlamak yok, unutmak yok, duygusallık yok.
    Yunan olmadıklarına göre, ruhları yoktur ve dolayısıyla onlar karşısında hangi davranış biçimi olursa olsun günah değildir. Onlara acımanız için hiçbir sebep yoktur. Ateş ve balta, çünkü yılanlar her zaman yılandır."

    Bahse konu röportaj,
    ARNAVUTÇA “GREQIA KA BËRË GENOCID & HOLOKAUST NDAJ SHQIPTARËVE ÇAMË PAS TRAKTATIT TË LOZANËS” : http://www.besatime.com/index.php?newsid=235

    TÜRKÇE: YUNANİSTAN, ÇAMERİA ARNAVUTLARINA SOYKIRIM VE HOLOKAUST YAPTI LOZAN’DAN SONRA: http://www.tr.besatime.com/index.php?newsid=70

    Türk adakemisyeni Çameria Kounuda açıklamalarda buluğuiçin ölümle tehdit eden yazı
    YUNANCA: Το φίδι βγάζει το κεφάλι: θέλουν να εντάξουν το Τσάμικο στο πλαίσιο του Συμφώνου της Λοζάνης: http://tachydromos.org/2018/07/01/apopseis/to-phidi-bgazei-to-kephali-theloun-na-entaxoun-to-tsamiko-sto-plaisio-tou-sumphonou-tes-lozanes.html



    YUNANİSTAN ÇAMERYA SOYKIRIMINI KONUŞAN TÜRK TEHDİT EDİP HEDEF GÖSTERDİ



    BesaTime.com

    YUNANİSTAN, ÇAMERİA ARNAVUTLARINA SOYKIRIM VE HOLOKAUST YAPTI LOZAN’DAN SONRA

    YUNANİSTAN, ÇAMERİA ARNAVUTLARINA SOYKIRIM VE HOLOKAUST YAPTI LOZAN’DAN SONRA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ, BALKAN UZMANI ABDULLAH SENCER GÖZÜBENLİ ARNAVUTLARI ARNAVUTLARA ANLATAN TÜRK: ÇAMERYA SORUNU, SOYKIRIM SORUNUDUR, GÜNEY...

    GÖZÜBENLİ, ARNAVUTLARA, ARNAVUTLARI ANLATAN TÜRK: YUNANİSTAN SİZE SOYKIRIM YAPTI

    GÖZÜBENLİ, ARNAVUTLARA, ARNAVUTLARI ANLATAN TÜRK: YUNANİSTAN SİZE SOYKIRIM YAPTI...

    AVRUPA'DAKİ "AŞIRI SAĞI ve IRKÇILIĞI" AB ve RUSYA NEDEN BESLİYOR...!

    AVRUPA'DAKİ "AŞIRI SAĞI ve IRKÇILIĞI" AB ve RUSYA NEDEN BESLİYOR...! A. SENCER GÖZÜBENLİ...

    SOKOL BRAHAJ, YUNANİSTAN'IN ÇAMERİA'LI ARNAVUTLARA YAPTIĞI SOYKIRIMI DETAYLARIYLA İLK DEFA TRT'DE ANLATTI

    SOKOL BRAHAJ, YUNANİSTAN'IN ÇAMERİA'LI ARNAVUTLARA YAPTIĞI SOYKIRIMI DETAYLARIYLA İLK DEFA TRT'DE ANLATTIGAZETECİ YAZAR, AB UZMANI SOKOL BRAHAJ YUNANİSTAN'IN ÇAMERİA'LI ARNAVUTLARA YAPTIĞI SOYKIRIMI İLK DEFA DETAYLARIYLA KONUK...

    ARNAVUTLAR YUNANİSTAN'I SALLAYINCA TÜRKİYE DE GURUR DUYDU
    ---

    ARNAVUTLAR YUNANİSTAN'I SALLAYINCA TÜRKİYE DE GURUR DUYDU

    ARNAVUTLAR YUNANİSTAN'I SALLAYINCA TÜRKİYE DE GURUR DUYDU Bugünlerde Yunanistan denilince Türkiye kamuoyunda öncelikle Kıbrıs görüşmeleri sonrasında da Yunan Yüksek Mahkemesi’nin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası TSK’ya ait...

    Yorum ekle
    Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

    Kodu girin:
    Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
    Kodu Güncelle



Sitemizi değerlendirin

BESA TIME ►2002’DEN BERİ©◄

İnternet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları BesaTime©'e aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.
İletişim: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
HAKKIMIZDA►
► Besa Time, Özgür Basının, Farklı Düşüncenin ve Basının Etik ve İlkelerine Saygılı internet Portalı’dır. Strateji, Ekonomi, Sosyal, Siyasal, Diplomatik, Kültürel, Sanat, Sportif ve İnsanı İlgilendiren her Alanda; Doğru, Gerçek Ve Tarafsız Haberi, Bilgiyi, Analizi, Araştırmayı ve Raporu İlgilenenlere Doğrudan İletmek Amacındadır.
► Enformasyon ve basın alanında Türkçe, Arnavutça ve İngilizce dillerinde faaliyet gösteren BesaTime bağımsızdır, hiçbir örgüt, parti ya da siyasi hareket ile bağlantısı yoktur, finansını yalnız kurucuları tarafından sağlar. Besa Strategy Düşünce Kuruluşu’nun devamıdır. Genelinde Dünya, Avrupa Birliği ve Balkanlar kapsamında faaliyet göstermektedir. Özelinde ise bölgedeki Arnavutları ile Türkiye’yi ilgilendiren konularda yoğunluk gösterir. BesaTime aynı zamanda Türkiye Arnavut Diaspora ve Lobisi’nin yayın yaptığı portaldır.
►Besa Time, merkezi İzmir, Türkiye'de bulunan bir Arnavut haber, analiz ve stratejik düşünce ağıdır. BesaTime 28 Kasım 2002'de faaliyete geçmiş olup dünya haberlerini objektif bir bakış açısıyla ele almaktadır. Portal'da yayımlanan her yazı, düşüncelerimizle uyumlu olmayabilir, bu nedenden dolayı portalda yayımlanan yazılar için sorumluluk sadece yazara aittir.
► Genel Yayın Yönetmeni: Dr. Sokol Brahaj

Tasarım: CAN ARNAVUT - İletişim: canarnavut@yandex.com