BESA TIME®

GERÇEK HABERİN SİTESİ

    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI

    Kategori: MANŞETLER Tarih: 27-04-2017, 22:14
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI

    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI

    Sevgili Komutan, General, Babşakan, Başkan, Lider Ramush Haradinaj (Ramuş Haradinaj)
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI OLARAK KARDEŞÇE EN KALBİ TEBRİKLERİMİZİ İLETİYORUZ.

    Sokol BRAHAJ
    Türkiye Arnavutları olarak her zaman Adaletin yanında, Özgülüğün yanında, Sizin Yanınızda, Ailenizin Yanında, Akraba ve Arkadaşlarınızın yanında, Kosova’mızın yanından, Dünyada bulunan tüm Arnavutların yanında, Anavatanımız olan Arnavut Topraklarının yanındaydık ve hep yanında olacağız.

    Her zaman olduğu gibi, şimdi de dünya güçleri, medeni(!) ülkelerde, Avrupa’nın göbeğinde:
    Arnavut milletine yapılmakta olan ilkel ve insanlık dışı barbarlığa karşı, kanla ve canla Arnavut milletini sırp soykırımından kurtaran şanlı UÇK’mızın savaşı meşruydu.
    İnsan Onuruna, Özgürce ve Arnavutlara yakışır şekilde meşru faaliyetlerde bulunduğunu tekrar gösterdi Ramuş Haradinay komutanımız.
    Eski Avrupa ve yeni AB de düne kadar; İnsanlığa Karşı, Arnavutlara karşı barbarlık ve soykırım yapan Sırpları, aklamak için büyük çaba sarf etmiştir.

    Avrupa bundan sonra, Sırpların, Arnavutlara karşı yaptıkları soykırım suçları ya açık bir şekilde savunsun, ya da soykırım yapan Sırpların tarafında yer almayarak mesafesini koysun.
    Avrupa bugünden başlayarak affedilemez hatalarını düzeltme yoluna girsin ve İnsanca bir yaşam için, Adalet için, kendi milletini soykırımdan kurtarmak için savaşan UÇK’mızın Arnavut savaşçılarına yıllar önce soykırım yapan o devletin ve hala o devletin başında bulunan o soykırımcıların interpol'e verdiği tutuklama emirlerini çekmecelerinden çıkarıp çöpe atsınlar.

    Dünyanın her yerindeki Arnavutlar gibi Türkiye Arnavutları olarak bizler de seninle ve senin mücadelenle gurur duyuyoruz.
    UÇK komutanı kardeşimiz Ramuş Haradinay ile övünüyoruz ve her zaman olduğu gibi seninleyiz, yanındayız.
    Savaştığın Özgürlük ve Adalet için seninleyiz,
    Arnavut milletinin olan "Dört Vilayet Vasiyeti'nin yanındayız, Milli Birlik, Doğal ve Autokton bir Arnavutluk için varız, çünkü bunun için dedelerimiz, babalarımız ve kardeşlerimiz kendilerini feda edip, şehit düştüler, Adem Jashari (Yaşarı) ve ailesinin vasiyeti için varız…!

    Komutan Ramuş Haradinay, şunu belirtmek isteriz ki, biz Türkiye Arnavutları olarak seninleyiz, çünkü tıpkı dedelerimizin dedikleri gibi bizler de altını çiziyoruz ki sen Ramuş olarak, çift başlı kartalı olan bayrağımıza sadıksın!
    Ve her Arnavudun dediği gibi bizde; Bu (Arnavut) toprağa yeminimiz olsun, bizim dinimiz gibidir, bunun üstünde de Vatanımızdır, Baba toprağımızdır. Biz Arnavutlar, ister Müslüman olsun, ister Ortodoks olsun, ister Katolik olsun, Arnavut, her zaman ve her yerde Arnavut’tur. Gega, Toska, taşralısı şehirlisi, biz bir milletiz, parçalanmaya dayanamayız. Doğu-Batı, Kuzey-Güney birdir Arnavutluk, ve birleştiren birdir, dilimiz. Arnavutluk; bize onur veriyor, bizlere Arnavut ismimizi bahşediyor. Arnavut olmaktan gurur duyuyoruz.

    Ramuş, sen her zaman yaptığın gibi kendi namusunu ve onurunu korumakla; aileni, Kosova’yı ve bütün Arnavut Milletini onurlandırdın.
    Bu sayede kararlı duruşunla bir kez daha “Adalet, gecikebilir ama mutlaka er yada geç bir gün tecelli edeceği”ni bütün dünyaya gösterdin.
    Ramuş kardeşimiz iyi ki varsın, yaşasın UÇK’mız, yaşasın Arnavut Milletimiz.

    Sayın Ramuş Haradinay (Ramush Haradinaj), aileninle birlikle sağlık ve en en iyi temennilerimizi iletiyoruz.
    Lütfen size, ailene ve Arnavut milletine ilettiğimiz bu tebrik, selam, duâ ve saygılarımızı kabul edin.
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI ADINA
    Sokol BRAHAJ
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI



    BesaTime.com


    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI
    TÜRKİYE - ARNAVUT DİASPORASI’NIN “RAMUSH HARADİNAJ” AÇIKLAMASI

    Prof. ROBERT ELSIE: YUNANİSTAN’I NAKAVT ETTİ ve ARNAVUTLARA AKIL VERDİ

    Albanolog Prof. ROBERT ELSIE ÇAMERİA’LI ARNAVUTLARA YAPTIĞI SOYKIRIMDAN DOLAYI YUNANİSTAN’I NAKAVT ETTİ. VE ARNAVUTLUK İLE KOSOVA MİLLİ EĞİTİM BAKANLARINA VE ARNAVUT TARİHÇİLERİNE DERS VERDİ. ARNAVUTLUK, KOSOVA ve ARNAVUTLARIN...

    PAPA İLE OLMAKTANSA  TÜRKLERLE OLMAK DAHA İYİDİR
    ---

    PAPA İLE OLMAKTANSA TÜRKLERLE OLMAK DAHA İYİDİR "LIVER TURCX DAN PAUS"

    Tüm Türkiye Düşmanlarına ve de Dardan Gashi’ye Atfen: PAPA İLE OLMAKTANSA TÜRKLERLE OLMAK DAHA İYİDİR "LIVER TURCX DAN PAUS" Amir AHMETI, dün Dardan Gashi’nin “ Sultandan Uzaklaşınız” başlıklı Türkiye ile Hollanda arasında son...

    TEZ ZAMANDA ANAVATAN ARNAVUTLUK İLE BİRLEŞME DİLEĞİYLE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KOSOVA

    TEZ ZAMANDA ANAVATAN ARNAVUTLUK İLE BİRLEŞME DİLEĞİYLE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KOSOVA BİZLER, TÜRKİYE-ARNAVUT DİASPORASI OLARAK TEZ ZAMANDA ANAVATAN ARNAVUTLUK İLE BİRLEŞMEK DİLEKLERİMİZLE KOSOVA'MIZIN DEVLET OLUŞUNUN...

    REÇAK: SIRPLARIN, ARNAVUTLARA YAPTIĞI SOYKIRIMIN ADIDIR (15 OCAK 1999)

    REÇAK: 15 Ocak 1999 Kosova'nın her ilinde Sırpların katliamları Arnavutlar üzerine devam ettiği bir dönemde, dünyanın ayağa kalkması sebep olan bir Soykırımın dehşet verici katliamların adıdır, REÇAK....

    Kosova lideri, Haradinaj için ABD Fransa'ya seslendi

    Thaçi ve Engel, Fransa’ya Haradinaj’ın serbest bırakılması çağrısında bulundu...

    Yorum ekle
    Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

    Kodu girin:
    Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
    Kodu Güncelle



Sitemizi değerlendirin

BESA TIME ►2002’DEN BERİ©◄

İnternet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları BesaTime©'e aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.
İletişim: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
HAKKIMIZDA►
► Besa Time, Özgür Basının, Farklı Düşüncenin ve Basının Etik ve İlkelerine Saygılı internet Portalı’dır. Strateji, Ekonomi, Sosyal, Siyasal, Diplomatik, Kültürel, Sanat, Sportif ve İnsanı İlgilendiren her Alanda; Doğru, Gerçek Ve Tarafsız Haberi, Bilgiyi, Analizi, Araştırmayı ve Raporu İlgilenenlere Doğrudan İletmek Amacındadır.
► Enformasyon ve basın alanında Türkçe, Arnavutça ve İngilizce dillerinde faaliyet gösteren BesaTime bağımsızdır, hiçbir örgüt, parti ya da siyasi hareket ile bağlantısı yoktur, finansını yalnız kurucuları tarafından sağlar. Besa Strategy Düşünce Kuruluşu’nun devamıdır. Genelinde Dünya, Avrupa Birliği ve Balkanlar kapsamında faaliyet göstermektedir. Özelinde ise bölgedeki Arnavutları ile Türkiye’yi ilgilendiren konularda yoğunluk gösterir. BesaTime aynı zamanda Türkiye Arnavut Diaspora ve Lobisi’nin yayın yaptığı portaldır.
►Besa Time, merkezi İzmir, Türkiye'de bulunan bir Arnavut haber, analiz ve stratejik düşünce ağıdır. BesaTime 28 Kasım 2002'de faaliyete geçmiş olup dünya haberlerini objektif bir bakış açısıyla ele almaktadır. Portal'da yayımlanan her yazı, düşüncelerimizle uyumlu olmayabilir, bu nedenden dolayı portalda yayımlanan yazılar için sorumluluk sadece yazara aittir.
► Genel Yayın Yönetmeni: Dr. Sokol Brahaj

Tasarım: CAN ARNAVUT - İletişim: canarnavut@yandex.com