BESA TIME®

GERÇEK HABERİN SİTESİ

    SOYKIRIM YAPTI, YUNANİSTAN’DA BAKAN OLDU, AB İSE SOYKIRIMCI HİTLER'CİLERİ DESTEKLEDİ

    Kategori: MANŞETLER Tarih: 13-02-2017, 15:24
    SOYKIRIM YAPTI, YUNANİSTAN’DA BAKAN OLDU, AB İSE SOYKIRIMCI HİTLER'CİLERİ DESTEKLEDİ
    [b]
    SOYKIRIM YAPTI, YUNANİSTAN’DA BAKAN OLDU, AB İSE SOYKIRIMCI HİTLER'CİLERİ DESTEKLEDİ
    ARNAVUTLARA SOYKIRIM YAPAN “KAN EMİCİ KATİL Napoleon Zerva [YUNANİSTAN BAKANI]” II.Dünya Savaşı esnasında söylendiği gibi ne İtalyanlara karşı ne de Hitlerci Almanya’ya karşı bir kurşun dahi sıkmadı. Bilinenin aksine katil Yunan Bakan kurtarıcı değil, Hitlerin askerleriyle işbirliği yaparak, Çameria’nın (Yanya Vilayeti) tek yerlisi olan Arnavutlara karşı, katliam, etnik temizlik ve soykırım yaptı.

    Yunan Napoleon Zerva tarafından yönetilen EDES Ordusu II.Dünya Savaşı boyunca hiçbir zaman İtalyan ve Alman ordularına karşı savaşmadı.

    1941-1944 yıllarına Zerva’nın EDES ordusu sadece EAM-ELAS Partizanlarına karşı savaş yapmıştır. Hitlerin ordusuna karşı tek atağı ve olayı 25-26 Kasım 1942 tarihinde İngiliz askerlerinin “Gorgopotamo Köprüsü”nü havaya uçurttuğu olayda olmuştu, o da Britanya askerlerinin istedikleri için katılım sağmışlardı EAM-ELAS ve EDES partizanları.

    SOYKIRIM YAPTI, YUNANİSTAN’DA BAKAN OLDU, AB İSE SOYKIRIMCI HİTLER'CİLERİ DESTEKLEDİ
    Napoleon Zerva’nın şapkası ile Alman SS gardiyanlarının şapkası

    Yunanistan’ın İçişleri Bakanı Napoleon Zerva ve onun EDES ordusu Hitlerin Almanya’sıyla işbirliği yaptığı herkesçe malum, ancak delil olarak da Yunanistan’ın İçişleri Bakanı Napoleon Zerva ve onun EDES ordusu kullandığı şapkaların Alman SS askerlerinin aynı olduğu dünyaya belirtmemiz gerekiyor.
    Bu konu ile ilgili ilginç olan ise, İçişleri Bakanı Napoleon Zerva’nın ve de onun ordusunu Almanlara karşı olduklarını anlatan herhangi bir ayırt-edici işaretin kullanmamalarıdır. Ne bir yıldız, ne bir haç ne de Yunanistan Krallığına ait herhangi bir işaret de yok.

    Yunanistan’nın yıllardır kahraman olarak gösterdiği ancak aslında kan emici Napoleon Zerva’nın kahraman olmadığı, bir soykırımcı olduğu neden hala sakladığı ile burada birkaç soruya cevap vermeleri gerekir;
    Napoleon Zerva neden şapkasında herhangi bir ayırt edici işaret taşımıyordu ?

    Napoleon Zerva ve onun EDES ordusunun yöneticileri neden Hitler’in SS askerleriyle aynı şakayı takıyorlardı ?
    SOYKIRIM YAPTI, YUNANİSTAN’DA BAKAN OLDU, AB İSE SOYKIRIMCI HİTLER'CİLERİ DESTEKLEDİ

    Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi, Napoleon Zerva’nın şapkası Alman SS askerlerinin şapkasıyla hem model hem de düğmeleri tıpatıp aynıdır. Düğmeleri açıldığında kep oluyor.
    Napoleon Zerva Yanya’da yaşayan Çameria’lı Arnavutlar üzerine soykırım görevini itinayla yerine getirdikten sonra, Yunanistan’ın İçişleri Bakanlığı görevine terfi edilip mükafatlandırılıyor. www.27.al

    Arben LLALLA



    BesaTime.com
    ARNAVUTLAR YUNANİSTAN'I SALLAYINCA TÜRKİYE DE GURUR DUYDU
    ---

    ARNAVUTLAR YUNANİSTAN'I SALLAYINCA TÜRKİYE DE GURUR DUYDU

    ARNAVUTLAR YUNANİSTAN'I SALLAYINCA TÜRKİYE DE GURUR DUYDU Bugünlerde Yunanistan denilince Türkiye kamuoyunda öncelikle Kıbrıs görüşmeleri sonrasında da Yunan Yüksek Mahkemesi’nin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası TSK’ya ait...

    REÇAK: SIRPLARIN, ARNAVUTLARA YAPTIĞI SOYKIRIMIN ADIDIR (15 OCAK 1999)

    REÇAK: 15 Ocak 1999 Kosova'nın her ilinde Sırpların katliamları Arnavutlar üzerine devam ettiği bir dönemde, dünyanın ayağa kalkması sebep olan bir Soykırımın dehşet verici katliamların adıdır, REÇAK....

    Skandal: Trump, Damadını Danışmanlığa Atadı

    ABD'nin müstakbel başkanı Donald Trump, damadı Jared Kushner'i üst düzey danışmanlık görevine atadı. Trump'ın kızı Ivanka'nın eşi olan Kushner, Ortadoğu ve ticaret politikaları alanında danışmanlık yapacak....

    İngiltere AB çalışanları için, Bin sterlin talep edecek

    İngiltere, AB çalışanları için Bin sterlin talep etmeye hazırlanıyor....

    Yunanistan'da sığınmacıların dramı

    Yunanistan’ın Midilli Adası’ndaki Moria kampında tesis yetersizliği nedeniyle çadırlarda yaşayan göçmenlerin bir bölümü Yunan Deniz Kuvvetleri’ne ait bir savaş gemisine taşındı. Yunanistan’ın Midilli Adası’ndaki Moria kampında...

    Yorum ekle
    Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

    Kodu girin:
    Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
    Kodu Güncelle



Sitemizi değerlendirin

BESA TIME ►2002’DEN BERİ©◄

İnternet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları BesaTime©'e aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.
İletişim: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
HAKKIMIZDA►
► Besa Time, Özgür Basının, Farklı Düşüncenin ve Basının Etik ve İlkelerine Saygılı internet Portalı’dır. Strateji, Ekonomi, Sosyal, Siyasal, Diplomatik, Kültürel, Sanat, Sportif ve İnsanı İlgilendiren her Alanda; Doğru, Gerçek Ve Tarafsız Haberi, Bilgiyi, Analizi, Araştırmayı ve Raporu İlgilenenlere Doğrudan İletmek Amacındadır.
► Enformasyon ve basın alanında Türkçe, Arnavutça ve İngilizce dillerinde faaliyet gösteren BesaTime bağımsızdır, hiçbir örgüt, parti ya da siyasi hareket ile bağlantısı yoktur, finansını yalnız kurucuları tarafından sağlar. Besa Strategy Düşünce Kuruluşu’nun devamıdır. Genelinde Dünya, Avrupa Birliği ve Balkanlar kapsamında faaliyet göstermektedir. Özelinde ise bölgedeki Arnavutları ile Türkiye’yi ilgilendiren konularda yoğunluk gösterir. BesaTime aynı zamanda Türkiye Arnavut Diaspora ve Lobisi’nin yayın yaptığı portaldır.
►Besa Time, merkezi İzmir, Türkiye'de bulunan bir Arnavut haber, analiz ve stratejik düşünce ağıdır. BesaTime 28 Kasım 2002'de faaliyete geçmiş olup dünya haberlerini objektif bir bakış açısıyla ele almaktadır. Portal'da yayımlanan her yazı, düşüncelerimizle uyumlu olmayabilir, bu nedenden dolayı portalda yayımlanan yazılar için sorumluluk sadece yazara aittir.
► Genel Yayın Yönetmeni: Dr. Sokol Brahaj

Tasarım: CAN ARNAVUT - İletişim: canarnavut@yandex.com